torsdag 7. oktober 2010

Julies Dagbok

Jeg våknet klokken 10, reiste meg, gikk på badet, tok på meg klær, gikk opp trappa, spiste frokost, gikk ned trappa, inn på badet, pusset tennene, stellet håret, gikk opp trappa, tok på meg jakke og sekk, åpnet døra, gikk ut døra....................................
I kledd svart skinntights, mønstreringer langs skuldre og rygg, kort topp, pisk, svart maske over øynene og nesen. fem armringer på venstre hånd, og tre på høyre, svarte skinnboots, spaserer jeg ned Capulet slottstrappa, leid av mitt søskenbarn Tybalt. Det var en stor slottsfest uten Montaguene, men i ført masker og kostymer kommer Romeo bort til meg, en av Montaguene. Det var livsfarlig får han og være her, som en Montague. "Hverken død eller fordervelse trosser kjærligheten min for deg" sa Romeo, i det han slengte kappen sin over skuldra og superman merket glimtet til. På balkongen sverger vi vår kjærlighet til hverandre, jeg til han og han til meg, til tross for våre families rivalitet. Vi søkte opp fader Lorenzo, som er nøytral Capulet og Montague, om hjelp til giftemål. Og vi bestemte oss for å gifte oss neste dag.

mandag 4. oktober 2010

William Shakespear

WILLIAM
En skuespillforfatter og poet
skrevet mesterverk som Hamlet.
 FORTSETTELSE FØLGER

Tatovering

Jeg er lei av den gamle kjedelige hesten min, så jeg tenkte den kunne trenge noe nytt og fresht

æ tattovert en stor hund på ryggen til hesten. MOHAHAHA

mandag 13. september 2010

En god hestenyhet

Jeg og hesten min skal lage en engelsblogg også XDD

Ein nynorsk dag

Hei, men ikkje til bare lærarar og elevar, men hestane mine også.
Idag har ikkje bare vore ein vanlig dag, men ein nynorsk dag. Eg leste fjordingen, fra Stryn i Sogn og Fjordane i lag med ein kopp kaffe, sjølv om den var godt norsk. Etter noken nyheitar frå nynorsk land. Så dro eg på tur i lag med min nynorske far. Ein ekte stryning! Som seier at eg e betre enn han i nynorsk. Betre en meg i nynorsk? Eg er jo ein ekte trønder. Kva kan eg gjere? Han hjelper meg ikkje! Det gjer meg fortvila.

fredag 10. september 2010

HVA I ALLE HESTEDAGER?

lærern liker ikke hest..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! æ trudd d va HEstLT UMULIG

Fortsettelse dag2.P:PP:PROFL

den endte opp som lunsj, namnam! ring meg hvis du er interessert i restene av hesten MOHHA XDLOL

dag2

bestehestenihelehesteverden altså min hest, STEILA IDAG!!!!!! jeg falt av

HestenmiN:P ER EN EKTE GAMER:!!!

http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html

skulle man sett så tilfeldig!!!! MIN HEST NR.1 TOBY ER MED I SPILLET. han er Flink! Men Det kommer ANn på den Som rir også:)))))